naamkaarjes 8,5x5,5 cm: ontwerp+druk+levering

U krijgt:  Naamkaartjes 8,5X5,5 cm, 1 zijdig bedrukt  op 350 gr/m² Houtvrij mat mc (is tweezijdig gestreken papier met een matte uitstraling en een gladde structuur. 'Houtvrij' betekent dat de lignine uit het papier verwijderd is. Lignine is een soort hars die papier normaal gesproken laat vergelen) ( prijs:inclusief ontwerp+druk+ levering)

Werkwijze:

  • Wij verzorgen een mooi ontwerp voor uw naamkaartje (1 zijde) , volledig volgens uw verwachtingen. We werken aan het ontwerp tot u 100% tevreden bent. Na uw definitieve goedkeuring van het ontwerp, maken we dit drukklaar. Hebt u reeds een ontwerp?
  • Wij handelen het drukken van uw naamkaartjes af bij de drukker: naamkaartje  8,5x 5,5 cm (liggend), full-color 1-zijdig bedrukt op 350gr/m²  houtvrij mc. met de mogelijke optie enkelzijdig glans laminaat.
  • U kan het drukwerk afhalen in een afhaalpunt in uw gemeente  of laten leveren op een door u opgegeven adres: LEVERING IS GRATIS
  • Is dit product niet helemaal wat u zoekt? vraag een offerte of info

Kies een variant:

Vanaf 63,21 €

Betalen kan via bankcontact, bankoverschrijving of PayPal 

Na ontvangst van uw bestelling contacteren wij u onmiddellijk om het ontwerp voor de bedrukking van uw naamkaartje te bespreken.